Yönetim Kurulumuz

M.SERDAR ALAYONT

TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanı

İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden 1999’da mezun oldu.2001 yılından itibaren babası Ramazan Alayont’un kurmuş olduğu, tasarım ve yapım alanlarında faaliyet gösteren firmada halen mimarlık yapmaktadır. İki dönem Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nde Yönetim Kurulu Üyesi ve bir dönem Şube Başkanı olarak görev aldı.

YASEMİN EYLEM KONUK

TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Balıkesir Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden 2004 yılında mezun oldu. Ortağı olduğu mimarlık ofisinde serbest mimarlık hizmeti vermektedir. Bir dönem Mimarlar Odası Denizli Şubesi'nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı.

IŞIL METE

TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şubesi Sekreter Üye

Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden 2010’da mezun oldu. 2010-2014 yılları arasında amcası İnş. Müh. Ali Mete ile çalıştı. Kurucusu olduğu mimarlık ofisinde iç mekan tasarımı ve mimari proje alanlarında çalıştı. Şu anda Merkezefendi Belediyesi’nde Etüd ve Proje Koordinatörü olarak görev yapmaktadır. Bir dönem Mimarlar Odası Denizli Şubesi'nde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev aldı.

VOLKAN DAYIOĞLU

TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şubesi Sayman Üye

Eskişehir Osmangazi üniversitesi Mimarlık bölümünden 2006 yılında mezun oldu. 2007 yılından beri kurucusu olduğu mimarlık ofisinde mimarlık hizmeti vermektedir.

JÜLİDE ÖZ

TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nden 2014’de mezun oldu. 1 yıl İtalya Politecnico di Bari'de eğitim gördü.2015-17 yılları arasında Almanya'da Hochschule Anhalt'da Anıtsal Miras-Koruma üzerine Yüksek Lisans eğitimi aldı. UNESCO kriterleri,Yönetim Planı ve Buldan Evleri üzerine tezimi yazdı. Denizli’de serbest mimarlık hizmeti vermektedir. Bir dönem Mimarlar Odası Denizli Şubesi'nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı.

EVRİM ÇIRALI

TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden 2014’te mezun oldu. Kendi firmasında teknik ressamlık eğitimi veriyor.Ayrıca babası Mimar Engin Tuğrul ile birlikte serbest mimarlık hizmeti vermektedir.

KADİR ÇAĞIN

TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden 2017’demezun oldu. O tarihten buyana kendi firmasında serbest mimar olarak faaliyet göstermektedir.