Staj Yeri Arayanlar

Ebubekir Ertürk

Başvuru Tarihi:21 Ağustos 2020, 00:51

Merhaba, Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Bölümü 1.sınıf öğrencisiyim. Yaz döneminde 36 iş günü şantiye stajımı yapabileceğim bir staj yeri arıyorum.

E-Posta: ebubkrerturk@gmail.com
Telefon: 05374633946

ilknur akyol

Başvuru Tarihi:21 Ağustos 2020, 00:51

05432062945 akyolilknur96@gmail.com 15.5.2020 Beceriler: • Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık bölümüi 4.sınıf öğrencisiyim. Okulda edindiğim akademik bilgiler ve yaz stajinda öğrendiğim pratik bilgiler doğrultusunda meslek hayatıma emin adımlarla ilerlemek istiyorum. Bunun için son adımım büro stajımı yapmam gerekli. Büro stajını çok önemsemekteyim, kariyerim başlayacağı ilk yer olarak görmekte olup burada devam etmek istemekteyim. Öğrencilik hayatım boyunca klüp üyeliği,afiş tasarımı yapmanın yanı sıra sosyal yardımlaşma projeleri, ulusal çalıştay gibi etkinlikler yönettim, ekip çalışmasına yatkınım. 3 boyutlu tasarımlar yapıp render almak, uygulanabilir pratik çözümler getirmek, sorun tespiti, kritik analiz, çok yönlü düşünme gibi becerilerim mevcut. İş sahasında pratik eksiğimi kapatmak ve bünyenize daha yararlı olmak çabasındayım. Azmim hep öğrenme isteğimi tetiklemektedir. 3d max AutoCAD ArchiCAD Sketchup Lumion Photoshop gibi programları yeterli düzeyde kullanmakta olup, mesleğimi yapacağım anı iple çekmekteyim.

E-Posta: akyolilknur96@gmail.com
Telefon: 05432062945

Yasin BAL

Başvuru Tarihi:21 Ağustos 2020, 00:52