İş Arayan Mimarlar

Atefeh şafiei

Başvuru Tarihi:21 Ağustos 2020, 00:45

Autocad 3dmax sketchup bilen bi mimar olarak düzgün bi iş arıyorum ayrıca inşaat ilgili ( muhasebe ve metraj hesaplama ) tecrübesim de var

E-Posta: atefeh.sh009@gmail.com
Telefon: 905050080070

Selcan Eryılmaz

Başvuru Tarihi:21 Ağustos 2020, 00:46

Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 2019 mezunuyum. AutoCad, Revit, SketchUp, Archicad, Lumion, Photoshop ve MS Office programlarını kullanıyorum. Stajlarım sırasında ofis ve şantiye deneyimim oldu. Antalya da otel tadilatlarıyla ilgilenen bir şirkette şantiye şefliği yaptım. İlgilenenlere cv ve portfolyomu gönderebilirim. Teşekkürler.

E-Posta: selcn.eryilmaz1@gmail.com
Telefon: 05454351715

melik bultan

Başvuru Tarihi:21 Ağustos 2020, 00:43

Mimari uygulama, konsept ve proje koordinasyonu, uygulama projesi oluşturma- bilgisayar ortamında projelendirme modelleme ve animasyon film oluşturma, peyzaj,maliyet hesaplama, ihale hazırlama, toplanan teklifler dogrultusunda keşif özeti çıkarma şantiye ortamında koordinasyon ve ekip çalışmalarında etkin olma gibi konulara hakimim. Prefabrik yapi deneyimine sahibim. TMMOB Mimarlar Odası Hatay Şubesi, Tarihe Dokunuş Antakya ‘Geleneksel Mimari’ Fotoğraf Yarışması / derece: Mansiyon ödülü 4. KULLANDIĞIM BİLGİSAYAR PROGRAMLARI Microsoft Ofis; Word, Excel, PowerPoint, Revit(çok iyi) Autocad(çok iyi)Photoshop(çok iyi),SketchUp, Lumion 3D(çok iyi) Hakediş Yaklaşık Maliyet ve Hakediş

E-Posta: melikbultan65@gmail.com
Telefon: 05349316032

Büşra Halal

Başvuru Tarihi:30 Ağustos 2020, 12:16

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 2016 mezunuyum. AutoCad, ArchiCad, SketchUp, Lumion, Photoshop ve MS Office programlarını iyi derecede kullanabiliyorum. Mimari proje uygulama çizimi, kat mülkiyet proje çizimi ve 3 boyutlu modelleme çizimi yapabiliyorum. Yönetmelik, hakediş, metraj konularına hakimim. İlgilenenlere cv gönderebilirim. İyi çalışmalar.

E-Posta: busrahalal1@gmail.com
Telefon: 05354183514