M.SERDAR ALAYONT- TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanı

1977 yılında İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden 1999'da mezun oldu.2001 yılından itibaren babası mimar Ramazan Alayont'un kurmuş olduğu , tasarım ve yapım alanlarında faaliyet gösteren firmada mimarlık yapmaktadır.İki dönem Mimarlar Odası Denizli Şubesi'nde yönetim kurulu üyesi olarak görev almıştır.

IŞIL METE-TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

1988 yılında Denizli'de doğmuştur.Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden 2010'da mezun oldu.2010-2014 yılları arasında amcası İnşaat Mühendisi Ali Mete ile çalışmıştır.Şu an kurucusu olduğu mimarlık ofisinde iç mekan tasarımı ve mimari proje alanlarında çalışmaktadır.

MEHMET DİNÇER-TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şubesi Sekreter Üye

1983 yılında İzmir'de doğmuştur.Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden 2009'da mezun olmuştur.İki dönem boyunca Mimarlar Odası Denizli Şubesi'nde yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı.Halen babası Yüksek Mimar Mevlüt Dincer ile birlikte serbest mimarlık ve danışmanlık hizmeti vermektedir.

SERDAR SARI--TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şubesi Sayman Üye

1987 yılında Denizli'de doğmuştur.Karabük Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden 2011 yılında mezun olmuştur.3 yıl Denizli'de mimarlık ofisinde çalışmıştır.2014'te babası İnşaat Mühendisi Ahmet Sarı ile birlikte kurdukları firmada halen serbest mimarlık hizmeti vermektedir.

BUKET DALAMAN-TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi
EGEMEN TEMİZKALAY-TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi

1987 yılında Denizli'de doğmuştur.İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Mimarlık Bölümü'nden 2011 yılında mezun olmuştur.4 sene İzmir'de çalıştıktan sonra 2015 yılından itibaren Denizli'de serbest mimarlık hizmeti vermektedir.

JÜLİDE ÖZ-TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi

1990 yılında Denizli'de doğmuştur.İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Mimarlık Bölümü'nden 2014 yılında mezun olmuştur.1 yıl İtalya Politecnico Di Bari'de eğitim görmüştür.2015-17 yılları arasında Almanya'da Hochschule  Anhalt'ta Anıtsal Miras-Koruma üzerine Yüksek Lisans eğitimi almıştır.UNESCO kriterleri, Yönetim Planı ve Buldan evleri üzerine tezini hazırlamıştır.