Staj Yeri Arayanlar
Berkay Öztürk
ozturkberkay96@gmail.com
14.5.2019
Merhabalar, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (%100 İNG) Mimarlık bölümü 4. sınıf öğrencisiyim. Revit, Sketchup, Autocad, Lumion, Photoshop ve MS Office programlarını ileri seviyede; Archicad'i ve 3Ds Max'i orta seviyede kullanabiliyorum. Kendimi geliştirebileceğim ve katkı sağlayabileceğim bir staj yeri arıyorum. İstekli ve becerikli bir yapıya sahibimdir .İşi öğrendikten sonra fazlasıyla etkili bir personel olacağıma inancım tamdır. B sınıfı ehliyetim mevcuttur .İlgilenenlere cv ve portfolyomu iletebilirim .İyi günler.

Mehmet keysan
Mehmet_keysan@hotmail.com
17.4.2019
İzmir ekonomi üniversitesi tam burslu mimarlık bölümü 3. Sınıf öğrencisiyim, yazın yapmam gereken zorunlu ofis stajı için staj yeri arıyorum yardımcı olur musunuz

Nurdan Kozhan
kozhanurdan@gmail.com
19.3.2019
Dokuz Eylül Üniversitesi 3.sınıf öğrencisiyim.Yaz döneminde 36 iş gününü dolduracak şekilde staj yeri arıyorum.Autocad,sketch up,photoshop iyi derece biliyorum,revit ise kullanabiliyorum.

Mehmet keysan
mehmet_keysan@hotmail.com
5.7.2018
İzmir ekonomi üniversitesinde tam burslu mimarlık okuyorum 3.sınıfa geçtim 3.01 ortalamaya sahibim. 23 temmuzdan itibaren ofis stajı yapabileceğim bir yer arıyorum okulumun zorunlu tuttuğu bir staj değildir kendimi mimarlık alanında geliştirebileceğim bir ofis arıyorum teşekkürler