İşverenler
Hüseyin aydeğer sedra mobilya proje tasarım uygulama zebrano düğün davet organizasyon
Sedramobilya@gmail.com
17.4.2019
Mobilya showroom da çalışacak yeni mezun kendini yetiştirmek isteyen bayan iç mekan tasarımcısı modelleme yapabilen tam zamanlı çalışma arkadaşları arıyoruz

dekapor inş.san.tic.ltd.şti
ahmet@dekapor.com
26.12.2018
SÖVE İMALATI İŞİNDE AUTOCET TEN ANLAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ MAAŞ 3000 TL SOSYAL HAKLAR TAMDIR

Berk Kırmızı
berkkrmz@gmail.com
15.10.2018
Ekibimize mimari grafik içerik üretecek, iyi derecede Adobe Illustrator, orta derecede Autocad ve herhangi bir modelleme programı kullanabilen, Denizli'de ikamet eden tam zamanlı çalışma arkadaşları arıyoruz. İlgilenen adayların CV ve portfolyolarını mail yoluyla bize ulaştırmalarını rica ederiz.

dekapor inş.san.tic.ltd.şti
ahmet@dekapor.com
8.8.2018
autocad den anlayan inşaat teknikerleri

Volkan Erday/Ataşehir İnşaat
volkanerday@gmail.com
29.6.2018
İç Mekan Proje deneyimli 3d max Vray render programına hakim Proje bazlı veya sürekli çalışacak İç Mimar veya -Mimar arkadaşlar arıyoruz. Cad-3dmax koordinasyonunda hızlı ve İç Mekan Oran ve detaylarına hakim,sorumluluk sahibi arkadaslar arıyoruz.Örnek proje ve cv nizi volkanerday@gmail.com adresine gönderebilirsiniz.Uygun adaylarla iletişime geçilecektir.