FERDİ KAZA SİGORTASI

Mimarlar Odası ve AXA Sigorta işbirliğiyle...

Değerli Meslektaşımız,Mimarlar Odası, üyelerinden herhangi bir bedel talep etmeden;aidat ödenen günü takiben "Ferdi Kaza Sigortası" sunmaktadır.Ferdi Kaza Sigortası; Kişinin iradesi dışında ani ve beklenmedik bir dış etken sonucu bedeninin kazaya uğraması ile oluşan zararları karşılar.Ferdi Kaza Sigortası teminatları belirtilen limitler dahilinde kapsam altına alınmaktadır. Ferdi Kaza Sigortası, meslektaşlarımızın başlarına gelebilecek kaza durumlarında uğrayabilecekleri bedensel zararları teminat altına alır.

Sigorta uygulamamızdan yararlanabilmeniz için üyelik aidatlarının yılın başında yatırılması önerilmektedir. Hasar durumunda ve diğer konularda aşağıda iletişim bilgileri verilen AXA Sigorta yetkilisi ile iletişime geçebilirsiniz.Hasar anında istenen evraklar ise;

Tedavi masrafları için. Kazanın oluşunu yer, tarih ve saat belirterek, varsa kazaya neden olan kişinin kimliği ve adresini de içeren beyan yazısı.

Tetkik ve tedavi belgeleriyle birlikte doktor raporu.

Tedavi masraflarını oluşturan fatura veya kasa fişi. Banka hesap bilgileriKalıcı sakatlık durumunda.

Kazanın oluş şeklini gösteren resmi makamlarca  düzenlenmiş olay tutanağı.

Kalıcı sakatlık derecesini gösterir tam teşekküllü hastaneden veya adli tıptan alınan heyet raporu.

Vukuatlı nüfus kayıt örneği.

Banka hesap bilgileri

Yaşam kaybı durumunda:

Kazanın oluş şeklini gösteren resmi makamlarca düzenlenmiş olay tutanağı.

Veraset ilamı ve aile nüfus kaydı örneği.

Yaşam kaybı raporu veya defin ruhsatı.

İlgili vergi dairesinden alınacak tazminata ilişkin veraset ve intikal vergisinin ödendiğini veya vergiden muaf olduğuna dair belge.

Banka hesap bilgileri

Konuyla ilgili detaylı bilgi almak içinAXA Sigorta yetkilileriyle iletişime geçebilirsiniz;
Sigortalılar için 7 gün 24 saat hizmet sunan AXA Sigorta Hasar Danışma Hattı’nı arayabilirsiniz.AXA Sigorta 7/24 Hasar Danışma0 850 250 9999